Despre Vilă

Mai aproape de natură, mai aproape de cei dragi

În 2012, la insistențele clienților noștri pentru care Hotelul Piatra Șoimului devenise deja casa de vacanță de la Sinaia ce începea ușor ușor să devină neîncăpătoare, ne-am extins cu două apartamente într-o nouă unitate de cazare aflată la doar o lungime de parc distanță de hotel. Astfel a apărut cea mai nouă structură de cazare a Complexului Piatra Șoimului, Vila Piatra Șoimului, clasificată de ANAT cu 4 stele.

Dacă sunteți pasionați în arta culinară sau pur și simplu doriți să aveți la dispoziție un loc propriu în care să puteți pregăti și savura bunătățile preferate pentru familia dumneavoastră, vă propunem un sistem de self-catering unde fiecare spațiu de cazare este dotat cu bucătărie proprie, utilată și echipată*. Avem grătare exterioare și zone de luat masa atât în interior, cât și la exterior. Și pentru că știm cât de importantă este senzația de libertate pe care doar natura ți-o oferă, cele două apartamente au prevăzute cu intrare separată și dispun de terasă.

Și acum nu mai trebuie să vă faceți griji în legătură cu locul de parcare! Dispunem de o parcare ecologică proprie, care vă permite să veniți cu întregul grup de prieteni sau cu familie, de la mic la mare.

Vizitați pagina de cazare și restaurant pentru tarife, unde veți descoperi întreaga noastră gamă de servicii, gândite special pentru confortul dumneavoastră!

*Bucătăriile sunt complet echipate și utilate pentru confortul dumneavoastră. Deoarece punem mereu pe primul loc siguranța și sănătatea turiștilor noștri, bucătăriile nu sunt dotate cu materii prime (ulei, oțet) sau condimente (sare, piper). Dacă doriți să ne ocupăm pentru dumneavoastră cu aprovizionarea apartamentului cu aceste materii prime, vă rugăm să bifați această opțiune pe formularul de rezervare.

În Complex Piatra Șoimului (hotel, vilă, restaurant, terasă și parc) nu sunt acceptate animalele de companie. Vă mulțumim frumos pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag.

Oferte speciale