Un parc mare cât o vacanță!

IMPORTANT: Locurile de joacă pentru copii sunt momentan indisponibile din cauza lucrărilor de renovare. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Când eram școlari, ne gândeam cu emoție și entuziasm la vacanțele de vară sau de iarnă, atunci când plecam la bunici sau când aveam timp să ne jucâm cât vrem. La Complexul Piatra Șoimului, ne amintim cu drag de acele momente și încercăm să le recreăm, atât pentru noi, cât și pentru copii.

Astfel a luat naștere parcul verde de lângă Restaurantul KUIB. Se întinde pe o suprafață de aproximativ 1000 mp și, atunci când faceți o pauză de joacă, vă oferă o panoramă splendidă: masivul Bucegi, de la cota 1400 până dincolo de Crucea de pe Caraiman.

Pentru că o vacanță de neuitat este condimentată cu o serie de activități, vă întâmpinăm cu zonele special amenajate pentru a vă menține în formă și a a vă juca cu cei mici.

  • Colțul Micilor Șoimi / Tărâmul Piciului (Vesel): locul special de joacă în aer liber, precum și o salteluță, alcătuiesc cadrul perfect pentru amintirile din vacanță ale copiilor dumneavoastră;
  • Colțul Marilor Șoimi / Tărâmul Uriașului (Bucuros): patru aparate de fitness în aer liber vă așteaptăsă vă luați doza zilnică de mișcare, privind semețul masiv Bucegi;
  • Colțul Șoimilor / Tărâmul Minunat (Veseliei) : o scenă cu diverse posibilități de utilizare, de la concerte și alte reprezentații, până la exerciții de gimnastică.

Pentru că ne preocupă mereu grija față de mediu, în parc au fost plantați arbori și arbuști, iar zonele sunt delimitate cu elemente naturale precum lemnul, piatra și nisipul.

Parcul este deschis doar oaspeților Complexului Piatra Șoimului, de aceea vă invităm să înnoptați sau să luați masa la noi, fără agitația și aglomerația specifică orașelor.

În Complex Piatra Șoimului (hotel, vilă, restaurant, terasă și parc) nu sunt acceptate animalele de companie. Vă mulțumim frumos pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag.