Ofertă Training

Pentru că ne bucurăm de o locație extraordinară, vă invităm să organizați evenimentele de business de care sunteți responsabili, dorindu-ne mereu să vă oferim mai mult decât sunteți obișnuiți în mod normal.
Dispunem de sală de conferință, dotată cu echipamente moderne, necesare pentru susţinerea cu succes a sesiunilor dumneavoastră indoor.Capacitatea sălii – 40 locuri

Vă punem la dispoziție:
• videoproiector
• flipchart
• ecran proiecţie
• LCD
• Wi-fi

La cerere, putem adapta modul de organizare al sălii de conferinţă conform specificului evenimentului dumneavoastră. Astfel, mesele pot fi dispuse în formă de U, sală de teatru, sală de clasă sau insulă dreptunghiulară, pentru a garanta un ambient plăcut întâlnirii.

Restaurantul Kuib, din cadrul complexului Piatra Șoimului, oferă servicii de catering personalizate grupului si evenimentului pe care doriti sa-l organizati, iar în pauze vă puteți bucura de liniștea din mijlocul naturii și de priveliștea minunată a masivului Bucegi.

Parcarea amenajată constituie un motiv în plus pentru a alege Complexul Piatra Şoimului ca locaţie pentru următorul eveniment al companiei dumneavoastră. Prin modul de organizare, ambient şi calitatea serviciilor, Complexul Piatra Șoimului va crea confortul necesar desfășurării oricăror activități corporate pe care doriți să le organizați.

Dumneavoatră veniți cu întrebările sau ideile, noi venim cu soluțiile!
Acordăm importanță tuturor detaliilor și vă suntem alături, pentru reușita evenimentelor dumneavoastră.
Pentru rezervări, detalii evenimente, oferte personalizate sau alte informaţii, vă rugăm să ne contactaţi pe e-mail la adresa office@piatrasoimului.ro, corporate@piatrasoimului.ro sau la numerele de telefon 0244.310.302 sau 0741.295.946.

Contactează-ne!

Nume Companie*

Reprezentant Companie*

Domeniu de activitate

Număr Persoane Grup*

Buget de Persoană (orientativ)

Servicii Solicitate
 Sală de Conferințe Catering inclus Foc de Tabără Barbeque în Parc Activități Outdoor în Parc Coffee Breaks Ateliere Sală de curs Altceva? Specificați mai jos
E-mail-ul tău*

Telefonul tău*

Mesajul tău