Ofertă Conferințe

Pentru că ne bucurăm de o locație extraordinară, vă invităm să organizați evenimentele de business de care sunteți responsabili, dorindu-ne mereu să vă oferim mai mult decât sunteți obișnuiți în mod normal.Dispunem de o sală de conferință,  spațioasă, dotată cu echipamente moderne necesare pentru susţinerea cu succes a sesiunilor dumneavoastră.

Sala are o capacitate de 40 locuri.

Dotate cu:
• videoproiector
• flipchart
• ecran proiecţie
• LCD
• Wi-fi

Acordăm importanță tuturor evenimentelor și suntem alături de dumneavoastră, pentru reușita acestora. Fie că este vorba de un training, curs, workshop, şedinţă de management, sesiune de evaluare, offsite meeting, team building, lucru de proiect, aniversare companie sau atelier creativ, vă oferim condiții ideale pentru desfășurarea acestora.

Parcarea amenajată constituie un motiv în plus pentru a alege Complexul Piatra Şoimului ca locaţie pentru următorul eveniment al companiei dumneavoastră care, prin modul de organizare, ambient şi calitatea serviciilor, va crea confortul necesar desfășurării oricăror activități.

Dumneavoastră veniți cu întrebările sau ideile, noi venim cu soluțiile!
Pentru rezervări, detalii evenimente, oferte personalizate sau alte informaţii, vă rugăm să ne contactaţi pe e-mail la adresa office@piatrasoimului.ro, corporate@piatrasoimului.ro sau la numerele de telefon 0244.310.302 sau 0741.295.946.

Contactează-ne!

Nume Companie*

Reprezentant Companie*

Domeniu de activitate

Număr Persoane Grup*

Buget de Persoană (orientativ)

Servicii Solicitate
 Sală de Conferințe Catering inclus Foc de Tabără Barbeque în Parc Activități Outdoor în Parc Coffee Breaks Ateliere Sală de curs Altceva? Specificați mai jos
E-mail-ul tău*

Telefonul tău*

Mesajul tău