Despre Hotel

Primul și deocamdată singurul hotel de pe Valea Prahovei certificat cu eticheta ecologică Floarea Europeană, Hotelul Piatra Șoimului este prietenul care vă sare în ajutor atunci când vreți un loc tihnit unde să vă retrageți cu familia, prietenii sau colegii de birou.

Cu multă muncă și entuziasm, ne-am început călătoria acum mai bine de șase ani. Atunci ne-am propus să creăm un colț de paradis montan, unde să putem uita de tumultul vieții urbane.Cum am făcut asta? Ne-am concentrat pe detaliile care fac diferența și care ne ajută să oferim o experiență de care să vă aduceți aminte mereu cu plăcere.

Camerele primitoare, paturile prielnice pentru un somn tihnit, mesele gustoase și sănătoase, curățenia strălucitoare, personalul ospitalier sunt doar câteva dintre elementele cheie ale Hotelului Piatra Șoimului. Din apartamentele noastre se poate vedea cea mai spectaculoasă priveliște a munților Bucegi – de la Cota 1400 până dincolo de Crucea de pe vârful Caraiman.

Pentru că drumul nostru este strâns legat de armonia cu natura, am ales să practicăm un altfel de turism, mai responsabil, care să aducă un plus și comunității pe termen lung.  Astfel am devenit primul hotel de pe Valea Prahovei care este certificat ecologic cu Floarea Europeană. Am primit această distincție pentru reducerea consumului de apă și energie, colectarea selectivă a deșeurilor și participarea voluntară la acțiuni de ecologizare.

Vă invităm să ne vizitați oricând aveți timp. Suntem aici pentru ca dumneavoastră să aveți parte de clipele mult-visate. Momentele frumoase petrecute alături de cei dragi sunt singura preocupare pe care trebuie să o aveți la Piatra Șoimului.

Vizitați pagina de cazare și restaurant pentru tarife, unde veți descoperi servicii de 3 stele în inima naturii!

În Complex Piatra Șoimului (hotel, restaurant, terasă și parc) nu sunt acceptate animalele de companie. Vă mulțumim frumos pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag.

Oferte Speciale