Săli de conferințe

Dispunem de două săli de conferință, dotate cu echipamente moderne necesare pentru susţinerea cu succes a sesiunilor dumneavoastră indoor, acoperind o gamă largă de evenimente.
Sala 1 – 40 locuri
Sala 2 – 30 locuri
Vă punem la dispoziție:

  •  Videoproiector
  • Flipchart
  • Ecran proiecţie
  • LCD
  • Wi-fi
  • Servicii de catering

sala-2-150x150La cerere, putem adapta modul de organizare a sălii de conferinţă specificului evenimentului dumneavoastră. Astfel, mesele pot fi dispuse în formă de U, sală de teatru, sală de clasă sau insulă dreptunghiulară, pentru a garanta un ambient plăcut întâlnirii.
În pauze vă puteți bucura de liniștea din mijlocul naturii și de priveliștea minunată a masivului Bucegi. Acordăm importanță tuturor evenimentelor și suntem alături de dumneavoastră, pentru reușita acestora. Fie că este vorba de un training, curs, workshop, şedinţă de management, sesiune de evaluare, offsite meeting, team building, lucru de proiect, aniversare companie sau atelier creativ, vă oferim condiții ideale pentru  desfășurarea acestora.

Dumneavoatră veniți cu întrebările sau ideile, noi venim cu soluțiile!

Pentru rezervări, detalii evenimente, oferte personalizate sau alte informaţii, vă rugăm să ne contactaţi pe e-mail la adresa corporate@piatrasoimului.ro sau la numerele de telefon 0244.310.302 sau 0741.295.946.

sala21-300x198

Contactează-ne!

Nume Companie*

Reprezentant Companie*

Domeniu de activitate

Număr Persoane Grup*

Buget de Persoană (orientativ)

Servicii Solicitate
 Sală de Conferințe Catering inclus Foc de Tabără Barbeque în Parc Activități Outdoor în Parc Coffee Breaks Ateliere Sală de curs Altceva? Specificați mai jos
E-mail-ul tău*

Telefonul tău*

Mesajul tău